Maaltijden

• De school werkt voor warme maaltijden samen met het cateringbedrijf Esthio.
  • Ouders kunnen ervoor kiezen om warme maaltijden voor de kinderen te bestellen voor vaste dagen in de week. Dan volstaat één bestelling in het begin van het schooljaar.
  • Wisselende bestellingen dienen ten allen tijde besteld te worden uiterlijk op vrijdagmorgen tegen 08.30 uur voor de week erop ! Wij doen geen dagdagelijkse nabestellingen meer wegens te veel problemen in het verleden. Wie onverwacht op een dag op school wenst te eten, dient zijn/haar boterhammen mee te brengen.
  • Annulaties voor ’vaste klanten’ dienen eveneens te gebeuren voor vrijdag 08.30 uur op het secretariaat voor de week die volgt. De klasjuf verwittigen hierover is geen goed idee.
  • Annulatie van bestelde maaltijden omwille van ziekte worden alleen aanvaard ten laatste voor 08.30 uur op het secretariaat op de dag van de annulatie. Niet geannuleerde maaltijden zullen tenvolle gefactureerd worden.